Okulumuz Hakkında

Nene Hatun Özel Eğitim Anaokulu
MEVLANA MAHALLESİ SOMA MADEN ŞEHİTLERİ BULVARI NO 12/1 GEBZE / KOCAELİ
02626445298
0
https://genehaozelegitim.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Okul öncesi dönemde özel eğitime ihtiyacı olan çocuklara ulaşıp özel eğitimde ön yargıları ve tüm engelleri kaldırıp öğrencilerimizin kendilerini en üst düzeyde gerçekleştirmelerini sağlamak; ve okul öncesi özel eğitim alanında Türkiye de önder ve rehber özel eğitim anaokulu olmaktır.

MİSYON

Özel Eğitim programı çerçevesinde Kendi bireysel gelişimlerine uygun olarak, olumlu davranışlar geliştirebilen ,kendi öz bakım becerilerini gerçekleştirebilen, sosyal hayata dahil olabilen ,yaşantı zenginliği sunularak farkındalığı artan bireyler yetiştirmek ve ailelerin bilgilendirilmesiyle öğrencilerimizi her açıdan destekleyerek hayatın içine dahil etmek.

BAŞARILAR

Öğretmen :41
Öğrenci :73
Derslik :17
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :42
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

09:00 - 14:00

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Doğalgaz

Servis Bilgisi

İlçe milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı ihale sonucunda 2022-2023 eğitim öğretim yılında Özhan Turizm Şirketi ile anlaşmıştır. Okulumuzda şu an mevcut 7servis aracımız hizmet vermektedir.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

2 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Mevlana Mahellesi Soma maden Şehitleri Bulvarı No: 12/1 Gebze/KOCAELİ adresinde yer almaktadır. Gebze adliye binasının yanında bulunan okullar bölgesinde yer almaktadır. Çoban Mustafa paşa İmam Hatip Ortaokulu ile aynı bahçeyi paylaşmaktayız.

Kontenjan Bilgileri

Okulumuzda 13 şube ile 65öğrenci kapasiteli olarak eğitim vermekteyiz. PİKTES kapsamında yapılan 4 derslikli binamızın yakın zamanda hizmete geçmesi ile kapasitemiz 85 öğrenciye çıkacaktır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılında TÜRÇEV ile ortaklaşa yürüttüğümüz Eko Okullar ve Okullarda Orman projeleri yürütülmektedir. Bu yıl ikinci yılını çalıştığımız projeler sonunda her iki projeden de bayrak ve sertifika ile ödüllendirilmesi hedeflenmektedir. Mart ayı itibarı ile okulumuzun ilk dergisi hayata geçirilmiştir. Yine bu yıl eTwinning Projesi olan One Seed One World (Bir Tohum Bir Dünya) uygulanmaktadır. Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında 5 ayrı eTwinning projemizden 3 tanesi Ulusal Kalşte etiketi ile ödüllendirilmiştir.